Events | Dépot Ieper
EN NL
Moorddiner: 14/12 - 11/01 14.12.2018

In Vlaanderen wordt er heel wat gequizd: in competitieverband, in familiekring of op de tv. Is quizzen dan de tweede natuur van de Vlaming? Wij denken eerder dat het zijn derde natuur is, want zijn tweede is uiteraard lekker tafelen. Hoe het ook zij, op ons Moorddiner combineren we beide.

lees meer
Warmste Week: Pop-upwinkel 'Made in Prison' 15.12.2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 december wordt de Kelder van Dépot Ieper omgetoverd tot een pop-upwinkel 'Made in Prison', telkens van 10 tot 18 uur. Je kunt er dan allerlei spulletjes op de kop tikken die gemaakt zijn door de gedetineerden van de gevangenis van Ieper.

 

lees meer
The Rolls play Bukowski 16.12.2018

De voorliefde van Derek (ja, die van Derek and the Dirt) voor JJ Cale en het werk van Charles Bukowski komen samen in het swingende en rockende project The Rolls. Komt dat horen, hoe Derek dat allemaal vakkundig heeft verweven in een groot muzikaal feest.

 

lees meer
Een muzikale reis met Jan Delvaux: Typisch België 20.01.2019

Belpopspecialist Jan Delvaux neemt ons mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de Belgische popmuziek. Een avond vol beklijvende verhalen, curieuze anekdotes en veel visueel en muzikaal jolijt.

 

lees meer
Comedy: Steven Mahieu and the Young Ones 17.02.2019

Steven Mahieu is niet vies van een portie uitdaging. Na twee jaar succesvol te hebben getourd met 'Zonder Filter' gaat hij de boer op met twee opkomende talenten uit de comedywereld en gooit hen open en bloot voor de leeuwen. Daarna gaat hij zelf aan de slag en laat hij zich inspireren door de ingevingen van het moment.

 

lees meer
Concert: The Swigshift 17.03.2019

We konden geen betere manier bedenken om St Patrick's Day te vieren dan met een optreden van The Swigshift, al meer dan 30 jaar een baken van de Vlaamse folkscene. Een event zoals je er weinig zult meemaken in hun genre!

 

lees meer

Jouw suggesties

Heb je een voorstel voor een activiteit of event bij Dépot, laat het ons weten.

We werken het graag samen met je uit. Mail ons op info@depotieper.be