Cultuurcocktail: Concert: The Swigshift | Dépot Ieper
EN NL

Events

Cultuurcocktail: Concert: The Swigshift

We konden geen betere manier bedenken om St Patrick's Day te vieren dan met een optreden van The Swigshift, al meer dan 30 jaar een baken van de Vlaamse folkscene. Een event zoals je er weinig zult meemaken in hun genre!

 

Dertig jaar reeds drukt The Swigshift zijn stempel op de folkscene in Vlaanderen.  Behalve optredens in alle uithoeken van België hebben ze op hun conto concerten staan in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken, Ierland en de Verenigde Staten. Een betere ambassadeur in streekgebonden Keltische folk is moeilijk te vinden. Vijf cd's in eigen beheer, een klassieke toer op cd en tal van gastopnames zijn dan ook hun verdienstelijke bijdrage aan ons muzieklandschap. 

Evengoed ingetogen als opzwepend
Wie The Swigshift kent, zal ondertussen wel al weten wat hij mag verwachten: ingetogen momenten en opzwepende reels en jigs, afgewisseld met lukrake kwinkslagen die in hun zo eigen mix zorgen voor een meeslepende avond vol verrukking en genot. 

Reserveren?
Reserveer met vermelding van het aantal gewenste tickets (10 euro) en, als je wenst te dineren (25 euro, incl. ticket).
Boeken kan via reservatie@depotieper.be met vermelding van het aantal tickets. Of je koopt je kaartjes vooraf in Dépot Ieper of Les Halles. Wil je vooraf met je vrienden genieten van de speciale themamaaltijd van de avond, vermeld dat dan bij je reservatie.