Events | Dépot Ieper
EN NL
Santa Claus Run - Centrumstraten Ieper - 21/12 21.12.2018

Het bouwverlof en de kerstvakantie worden in Ieper ludiek in gang gelopen op vrijdagavond 21 december met een kerstmannenloop (en kerstvrouwen uiteraard ook). Om 19 uur vertrekken 1000 lopers in kerstmanpak voor een of twee rondjes van bijna drie kilometer door de centrumstraten van Ieper. Er is geen tijdopname, just for fun. Sfeer troef, want ook de kerstmarkt is dan volop aan de gang.

 

 

lees meer
Cultuurcocktail: Een muzikale reis met Jan Delvaux: Typisch België 20.01.2019

Belpopspecialist Jan Delvaux neemt ons mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de Belgische popmuziek. Een avond vol beklijvende verhalen, curieuze anekdotes en veel visueel en muzikaal jolijt.

 

lees meer
Cultuurcocktail: Comedy: Steven Mahieu and the Young Ones 17.02.2019

Steven Mahieu is niet vies van een portie uitdaging. Na twee jaar succesvol te hebben getourd met 'Zonder Filter' gaat hij de boer op met twee opkomende talenten uit de comedywereld en gooit hen open en bloot voor de leeuwen. Daarna gaat hij zelf aan de slag en laat hij zich inspireren door de ingevingen van het moment.

 

lees meer
Cultuurcocktail: Concert: The Swigshift 17.03.2019

We konden geen betere manier bedenken om St Patrick's Day te vieren dan met een optreden van The Swigshift, al meer dan 30 jaar een baken van de Vlaamse folkscene. Een event zoals je er weinig zult meemaken in hun genre!

 

lees meer

Jouw suggesties

Heb je een voorstel voor een activiteit of event bij Dépot, laat het ons weten.

We werken het graag samen met je uit. Mail ons op info@depotieper.be