Comedy: Freddy De Vadder op café | Dépot Ieper
EN NL

Events

Comedy: Freddy De Vadder op café

CULTUUR COCKTAIL - Comedy

De vuilgebekte kettingroker uit Bevergem met een klare kijk op de maatschappij ploft zich eind mei neer in ons Dépot voor een exclusieve set. 

Comedy bij Dépot Ieper met Freddy De Vadder

ZONDAG 27.05.2018 | 19.30 UUR

De vuilgebekte kettingroker uit Bevergem met een klare kijk op de maatschappij ploft zich eind mei neer in ons Dépot voor een exclusieve set. Hij choqueert én relativeert. Authentieke West-Vlaamse rock-’n-roll! 

In april hangt Freddy De Vadder de schaatsen van z’n zaalshow Freddy On Ice definitief aan de haak. Daarna keert hij terug naar zijn favoriete plek: het café!

Zet je scherp voor 45 stomende minuten rock-‘n-roll comedy. Een mix van classics en nieuw materiaal. Let op, dit is géén zaalshow maar een exclusieve set in ons café. Beperkt aantal stoelen dus!

Prijzen en reserveren

Een ticket kost slechts 10 euro. Reserveren kan via reservatie@depotieper.be met vermelding van het aantal tickets. Wil je vooraf met je vrienden genieten van de speciale themamaaltijd van de avond, vermeld dat dan bij je reservatie. Als themamaaltijd kan je kiezen uit één van onderstaande gerechten:

  • Stoofvlees, sla en frietjes
  • Gepaneerde pladijs, verse tartaar en frietjes