Cultuurcocktail: Comedy: Steven Mahieu and the Young Ones | Dépot Ieper
EN NL

Events

Cultuurcocktail: Comedy: Steven Mahieu and the Young Ones

Steven Mahieu is niet vies van een portie uitdaging. Na twee jaar succesvol te hebben getourd met 'Zonder Filter' gaat hij de boer op met twee opkomende talenten uit de comedywereld en gooit hen open en bloot voor de leeuwen. Daarna gaat hij zelf aan de slag en laat hij zich inspireren door de ingevingen van het moment.

 

Wat hij brengt? Ligt niet vast. Oud of nieuw materiaal: hij doet gewoon zijn zin.Hoe hij het brengt? Ligt wel vast. Op zijn eigen onnavolgbare en onevenaarbare zelve.

Waar hij het brengt? Zoals hij het zelf omschrijft: in locaties die zo intiem zijn dat hij het wit van de ogen van het publiek kan zien.

Steven koos zes comedytalenten in wie hij gelooft en neemt twee van hen mee naar Cultuur Cocktail. Hij zag de looks, hoorde de vuile praat en viel in zwijm door hun lijfgeur. Dit zijn The Young Ones uitgekozen door Steven Mahieu:

Amelie Albrecht
Amelie weet te charmeren met een zeker je-m’en-foutisme en een dosis zelfrelativering. Voorlopig is ze nog een ongemotiveerde postbode, maar voor hoelang nog?

Edouard De Prez
'Edwaarrrrr' De Prez komt uit Gent en dat hoor je aan zijn accent. Zijn observaties zijn scherp, ontmantelen algemeen aanvaarde wijsheden, maar bieden ook nieuwe perspectieven op het moderne leven.

Elias Van Dingenen
Elias geeft zijn versie van de feiten, hoe overdreven en idioot die versie ook moge zijn. Verwacht veel dans en zang. Of niet. Waarschijnlijk niet.

Stijn Verdegem
De humor van Stijn kan worden beschreven als niet persé HAHA, maar 'Hey, da's slim gevonden!'. Hartveroverend, slim en geestig.

Karel De Rijcke
Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als 'avant-garde absurdisme'. Ja, hij houdt van grote woorden. En deze liefde is wederzijds.

Domien Vloeberghs
Domien lijkt op een hardrockmuzikant, maar zoekt de rock and roll in stand-upcomedy. Gevat, herkenbaar en to the point.


Reserveren?
Reserveer met vermelding van het aantal gewenste tickets (10 euro) en, als je wenst te dineren (25 euro, incl. ticket).
Boeken kan via reservatie@depotieper.be met vermelding van het aantal tickets. Of je koopt je kaartjes vooraf in Dépot Ieper of Les Halles. Wil je vooraf met je vrienden genieten van de speciale themamaaltijd van de avond, vermeld dat dan bij je reservatie.