Dolle Dagen | Dépot Ieper

Events

Dolle Dagen

Van 8 tot 11 juni wordt het helemaal dolletjes in Ieper tijdens de Dolle Dagen. Alle winkeliers gooien de deuren open en Ieper wordt één grote braderie en markt. Kom lekker lunchen, brunchen en shoppen bij Dépot Ieper of proef ons bier van de maand op ons zonovergoten terras. Een cocktail mag ook!

Ieper is altijd gezellig om te komen winkelen of heerlijk ongedwongen rond te struinen, maar van vrijdag 8 tot maandag 11 juni is het er nog net iets gezelliger dan anders. Dan vinden de Dolle Dagen plaats, een shoppingevent waarbij de winkeliers hun beste beentje voorzetten en onze unieke, historische stad in één dolle braderie verandert. Om het zomerse karakter nog meer kracht bij te zetten, wordt de Grote Markt bijvoorbeeld het decor voor het Belgisch Kampioenschap Beachvolley. 

Waarom zou je wachten op de koopjes als je de Dolle Dagen hebt om te shoppen tot je erbij neervalt? We vangen je graag op in Dépot Ieper: met het bier van de maand of een frisse cocktail op ons terras helpen we je zo weer op de been. Tapaatje, iemand?