Halloweenevents in Ieper van 11 tot 31 oktober 2019 | Dépot Ieper
EN NL

Events

Halloweenevents in Ieper van 11 tot 31 oktober 2019

Halloween! Van 11 tot 31 oktober 2019 vliegen de vleermuizen je om de oren in Ieper en  baadt de stad in een griezelig-groezelig sfeertje dat alleen onversaagden durven te ondergaan. Wie durft in die periode een hapje of drankje te komen nuttigen bij Dépot Ieper in combinatie met een van die evenementen?

Griezelige etalagewedstrijd van 11 tot 31 oktober

De winkeliers zetten hun griezeligste beentje voor om hun etalages zo spookachtig mogelijk te decoreren. De halloweendecoratie zal dus met knoflook noch houten spies uit de stad te verdrijven zijn. Welke winkelier jaagt zijn klanten het meest stuipen op het lijf?

Griezelspel Haunted House 'Hotel 31' by Daementia vzw

Hotel 31 aan het Colaertplein verandert in een waar spookhuis waar een sinister mysterie te ontrafelen valt. Het spel voert je mee naar Ieper in het voorjaar van 1947. Een aantal onrustwekkende verdwijningen houden de stad in een wurggreep. Alle vermisten waren gasten van Hotel 31. Is alles ondertussen peis en vree in dit beruchte hotel, of is dat slechts schijn? Dat kun je zelf gaan uitzoeken op 25, 26 of 31 oktober of 1 of 2 november. Telkens van 19 tot 00 uur. Een toegangsticket kost je 5 euro (of je leven). Alleen toegankelijk vanaf 12 jaar. 

Halloweentocht op 31 oktober

Wie de levens van zijn gezin, familie of vrienden op het spel durft te zetten, kan hen meetronen naar Ieper op donderdag 31 oktober voor een spookachtige tocht door de Ieperse binnenstad, van 17 tot 23 uur. Je moet er verschillende griezelzones trotseren en maakt onderweg kennis met het kruidenvrouwtje Mariëtte en andere creepy creaturen. Tijdens het slotspektakel op de Grote Markt geeft het kruidenvrouwtje pas echt al haar geheimen prijs. Be there if you dare.

Reserveer je tafel als je durft

Als je Ieper durft te betreden en je je wat moed wilt indrinken (of eten), reserveer dan je tafel bij Dépot Ieper op +32 (0)57 377 877 of reservatie@depotieper.be