Ladies night | Dépot Ieper
EN NL

Events

Ladies night

Laat je lekker verwennen. Sharing is caring: proef samen met je vriendinnen van de heerlijkste hapjes en laat je verwennen bij de verschillende lifestylestandjes in de zaak. Verspreid over 4 verdiepingen ontdek je de nieuwste trends in maquillage, parfum, wellness, lingerie en zoveel meer.

DÉPOT Ladies weten waarom

Ook voor Ieper zijn foodsharing- en blurringconcepten nieuw – zelfs voor de dames – dus organiseerden we onlangs een eerste ladies night voor de collega-handelaars uit Ieper.

Wat tot voor die avond eerder onbekend was, is ondertussen bemind. De dames beleefden immers een topavond en genoten met volle teugen van de exquise hapjes die bij ons op de kaart staan. Het concept van foodsharing kan in het begin misschien wat onwennig aanvoelen, maar je moet er gewoon volledig in mee gaan en je hebt het zo in de vingers. Een glaasje bubbels daarbij helpt ook. Doe daar nog wat shoppinggezelligheid bij – we zijn tenslotte 40 % winkel – en je hebt hét recept om een dame te behagen.

Wat we nu al zeker weten: het zal niet de laatste ladies night zijn. Wil je een volgende editie zeker niet missen? Hou dan onze nieuwsbrieven in de gaten.