Moorddiner: 14/12 - 11/01 | Dépot Ieper
EN NL

Events

Moorddiner: 14/12 - 11/01

In Vlaanderen wordt er heel wat gequizd: in competitieverband, in familiekring of op de tv. Is quizzen dan de tweede natuur van de Vlaming? Wij denken eerder dat het zijn derde natuur is, want zijn tweede is uiteraard lekker tafelen. Hoe het ook zij, op ons Moorddiner combineren we beide.

 

De finale quiz!

 

Er wordt vaak figuurlijk op leven en dood gequizd, maar deze avond mag je dat letterlijk nemen. Tijdens een driegangenmenu all-in (van aperitief tot koffie) krijgen de aanwezigen de spannende taak om een moordmysterie op te lossen. Per team van vier krijg je een antwoordblad voor de quizvragen en een vragenlijst om de moord te ontrafelen (dader, motief, moordwapen, …). We spelen in vier delen, tussen de gangen door. 

We organiseren de Finale Quiz in samenwerking met Collectief Motief, die met vijf acteurs de avond komen animeren. Vooreerst is er de bekrompen quizmaster, die niet alleen vragen stelt maar ook een virtuoos muzikant zal blijken … op de kazoo! Zijn liedjes kunnen helpen bij het zoeken naar de oplossing. De andere personages zijn een alcoholiste, een trutje, een autist en een johnny. 

Judoploeg Ippon is de grote favoriet om de quizfinale te winnen, tot een van hun deelnemers niet komt opdagen. Wat is er gebeurd? Wie heeft hem voor het laatst gezien en wie heeft een motief om hem uit de weg te ruimen?

 

Data: 12 oktober 2018 -- 14 december 2018 --11 januari 2019 -- telkens om 19.30 u


Prijs €65 / PP

 

Reserveer
met vermelding van de juiste datum en het aantal personen
via reservatie@depotieper.be

(beperkt aantal plaatsen)