Optreden: Elliott Murphy (VS) | Dépot Ieper
EN NL

Events

Optreden: Elliott Murphy (VS)

CULTUUR COCKTAIL - Opreden

Elliott Murphy ademt en straalt muziek uit. Geboren in New York, wonend in Parijs, maar toch steevast op tour om zijn passie en bezetenheid met de wereld te delen. 

Optreden van Elliott Murphy in Dépot

ZONDAG 29.04.2018 | 19.30 uur

Elliott Murphy ademt en straalt muziek uit. Geboren in New York, wonend in Parijs, maar toch steevast op tour om zijn passie en bezetenheid met de wereld te delen. De productieve, veelzijdige Elliott Murphy is met zijn prachtige, poëtische teksten een van de grootste singer-songwriters uit de VS die we kennen. Geen wonder dat hij kleppers als Bruce Springsteen, Billy Joel, Phil Collins en Elvis Costello tot zijn fans mag rekenen.

Een graaggehoorde gast in Ieper

Op de allereerste editie van Muzikale Dinsdagen (1999) hier in Ieper was hij een van de hoogtepunten. Wat toen nog voor ons een schot in het ongewisse was, bleek meteen een schot in de roos te zijn. In die mate zelfs dat Elliott Murphy ook op de vijfde en tiende feesteditie (2003 en 2008) op de affiche prijkte.

Een avond met een grote meneer

In 2015 verscheen er een documentaire over de carrière van Elliott Murphy met onder meer getuigenissen van Bruce Springsteen en Billy Joel. De film kaapte meteen de publieksprijs weg in het gerenommeerde Dock of the Bay in San Sebastian.

Redenen genoeg dus om deze grote meneer nog eens aan het werk te zien in Ieper.

Prijzen en reserveren

Een ticket kost slechts 10 euro. Reserveren kan via reservatie@depotieper.be met vermelding van het aantal tickets. Wil je vooraf met je vrienden genieten van de speciale themamaaltijd van de avond, vermeld dat dan bij je reservatie. Als themamaaltijd kan je kiezen uit één van onderstaande gerechten:

  • Pasta scampi en pesto
  • Varkenshaasje met mosterdsaus, sla en rösti